Produkter for russisk wild bær (5)

Cranberry Cut 1000G

Cranberry Cut 1000G

Blåbær er en rik kilde til vitaminer (C, B, E, K vitaminer), mineraler (natrium, kalium, fosfor, kalsium, magnesium, mangan, jern), fiber, organiske syrer, karotenoider, flavonoider, tanniner og pektiner. Tranebær mister ikke sine egenskaper under varmebehandling, så for helsefordelene kan du konsumere tilberedningene deres, som ikke er så sure som ferske blåbær. Tranebær fungerer veldig bra i forebygging av tilbakefall av urinveisinfeksjoner. Det gjør urinen surere, noe som fører til at bakteriedrepende stoffer finnes i blæren. I tillegg reduserer syrene som finnes i blåbær bakteriell vedheft, noe som gjør at de skilles ut i urinen. Syrene i blåbær er effektive i forebygging og behandling av nyrestein. Tørkede blåbær forebygger også tannkjøttsykdom og plakkdannelse. Tranebær har sterke antioksidantegenskaper.
Svart Ris 1000g VIVIO - Svart Ris 1000g VIVIO

Svart Ris 1000g VIVIO - Svart Ris 1000g VIVIO

Svart ris, etter koking, får en fiolett nyanse, og derfor kalles det også fiolett. Akkurat som brunt ris er det uskalet, noe som gjør det rikt på fiber, vitaminer, spesielt vitamin E, og mineraler: jern, sink, kobber. Svart ris koker lenger enn andre typer ris, fra en halvtime til en time, og vil alltid være litt sprøtt. Det brukes ofte til å lage sunne desserter, for eksempel risdessert med kokosmelk. Svart ris er rikt på antioksidanter som bekjemper frie radikaler, og dermed beskytter oss mot betennelser og mange sykdommer, samt forsinker aldring av cellene. <strong>Ingredienser:</strong> brunt ris <strong>Næringsverdier per 100g</strong> Energiverdi 1498kJ/354kcal - 18% RI* Fett 3,2g - 5% herav mettet fett 0,8g - 4% Karbohydrater 72g - 28% hvorav sukker 0,7g <1% Protein 7,7g - 15% Fiber 3,1g Salt 0,03g <1% *RI - Referanseinntak <strong>Bruk</strong> Skyll risen i kaldt vann.
Tørkede hele tranebær 1000g - Vivio

Tørkede hele tranebær 1000g - Vivio

Tørket hel tranebær er naturlige frukter som er tørket i sin helhet, med en raffinert syrlig-søt smak. Fruktene ligner på tørkede rosiner, men er større, har en saftig farge og en elastisk konsistens. Tranebær har et bredt bruksområde i kjøkken over hele verden. Tranebær er en rik kilde til vitaminer (C, B-vitaminer, E, K), mineraler (natrium, kalium, fosfor, kalsium, magnesium, mangan, jern), fiber, organiske syrer, karotenoider, flavonoider, garvesyrer og pektin. Tranebær mister ikke sine egenskaper under varmebehandling, så det er helsefordelaktig å konsumere produkter laget av dem, som ikke er så sure som ferske tranebær. Tranebær er også effektivt i forebygging av tilbakefall av urinveisinfeksjoner. Det gjør urinen sur, noe som fører til at bakteriene i blæren drepes. I tillegg reduserer syrene i tranebær bakterienes vedheft, noe som gjør at de blir utskilt med urinen.
Svart Ris 1000g Vivio

Svart Ris 1000g Vivio

Svart ris, etter koking, får en lilla nyanse, derfor kalles det også lilla. Akkurat som brunt ris ikke serveres, er det rikt på fiber, vitaminer, spesielt vitamin E, og mineraler: jern, sink, kobber. Det svarte riset kokes lenger enn annet ris, fra en halvtime til en time, og vil alltid være litt sprøtt. Det brukes ofte til å lage sunne desserter, for eksempel risdessert med kokosmelk. Svart ris er rikt på antioksidanter som er ansvarlige for å bekjempe frie radikaler, og beskytter oss dermed mot inflammatoriske tilstander og mange sykdommer, samtidig som det forsinker cellulær aldring. <strong>Næringsverdier per 100 g</strong> energiverdi 1498KJ / 354Kcal - 18% RDI * FETT 3,2 g - 5%, hvorav mettet fett 0,8 g - 4% KARBOHYDRATER 72 g - 28%, hvorav sukker 0,7 g < 1% PROTEIN 7,7 g - 15% FIBER 3,1 g < 0,03 g < 1% * RDI - Referanseverdi for næringsinnhold
Bioagave Biolys 1100 g

Bioagave Biolys 1100 g

Bioagavesirup Bright er et naturprodukt laget av økologiske planter. Agave har vært dyrket i hundrevis av år, hovedsakelig i Sør- og Mellom-Amerika. Den har kjøttfulle og tykke blader som er arrangert i en rosett og dekket med skarpe pigger. Den lette agaven skal være et alternativ til hvitt sukker og honning. Smaken er mer delikat enn honning. Agavesirup er nesten 1,5 ganger søtere enn vanlig sukker. Smaken av den lette agavesirupen er mer subtil og nøytral enn den lette karamellsmaken av mørk sirup. Agave er et naturlig søtningsmiddel av planteopprinnelse i en halvflytende form. Veganere bruker det villig som erstatning for honning. Den har et lavere glykemisk indeks enn honning og et bredt kulinarisk bruksområde. 15% RWS* Fett: 0 g - 0% inkludert mettet fett: 0 g - 0% Karbohydrater: 71 g - 27%, inkludert sukker: 69 g - 77% Fiber: 5,8 g - 0 g - 0% Salt: 0,05 g - 1% *Referanse næringsverdi & Nbsp; <strong>